Wie zijn wij?

 

Wie ben jij?

Jij zoekt een effectieve training waarbij de communicatieve en sociale vaardigheden onder de loep worden genomen. Je bent op zoek naar iemand die zich verdiept in jou en je wensen, iemand die persoonlijke ontwikkeling, veiligheid en respect voorop stelt. Misschien ben je op zoek naar een coaching 1-op-1 of een training voor jezelf, voor je medewerkers, voor je team als geheel. Wellicht herken je je in een van de onderstaande voorbeelden:

  • Je bent iemand die tijdens gesprekken aandacht besteed aan de onderlinge relatie en de emoties die spelen. Maar kom je er naderhand achter dat je nou niet echt concrete afspraken gemaakt hebt met je gesprekspartner. Terwijl je dat wel wilde. Kortom, een gezellig gesprek maar je hebt je doel niet bereikt.
  • Je hebt wel goede afspraken gemaakt maar je vraagt je na het gesprek af of de ander wel zo blij was met de manier waarop het verlopen is. En de relatie vind je echt wel belangrijk, het komt er alleen niet uit.

Voorbeelden van gesprekken waar je wel bewust bent van je valkuilen maar niet weet hoe je die valkuilen moet vermijden. Je bent op zoek naar bewustwording van keuzes die je hebt in een gesprek. Keuzes die je hebt om het gesprek anders te laten verlopen. Als je aan de slag gaat met die bewustwording door middel van training, dan wil je uiteraard samenwerken met een trainer die veel liefde voor het vak heeft, ervaring en kennis heeft, een gepaste dosis humor bezit en die jou op een respectvolle manier dingen in kan laten zien. Een trainer die met je om tafel gaat zitten om een training te ontwerpen, die goed naar je luistert en analytisch is. Iemand waarvoor jouw wensen en ervaringen leidend zijn. Zodat het een effectieve, constructieve en leerzame training wordt waar je iets aan hebt! Je wilt een trainer die NIET alleen werkt met theorie, NIET traint zonder humor, NIET traint zonder praktijkgerichte gesprekken.

Wie is training door beleving?

Training door beleving = veel verschillende professionals, eigenaar = Jacqueline Steketee.

Jacqueline Steketee:
In de eerste plaats ben ik een mensen-mens. Ik voel me op mijn best als ik met andere mensen kan werken, mensen kan motiveren, mensen mij kunnen motiveren. Ik heb anderen nodig om verder te ontwikkelen en ik deel mijn ontwikkeling graag met anderen. Ik ben wie ik ben. En dus ben ook ik uniek. Ik heb mijn unieke eigenschappen, mijn kernwaarden en ook mijn valkuilen. In zakelijk opzicht benader ik weer de professionals om me heen om een opdracht zo optimaal mogelijk vorm te kunnen geven. Altijd: Kleinschalig, persoonlijk, gedreven, onafhankelijk.
Voor een afspraak of vrijblijvende informatie kun je me bellen (06-25363636) of mailen.

De professionals die ingezet worden op de verschillende opdrachten zijn bijvoorbeeld:
Jose-Anne Ockhuijzen
Ilse Beckers
Daan Vennix
Karin Harens
Huub-Jan Emans
Kirstin op het Veld

Met deze verschillende fantastische mensen bestaat een samenwerkingsverband waarbij beleving centraal staat.
Voorbeelden:
alleen logoEen effectieve en ludieke training klantgerichtheid.

logo TCC Training, Communicatie, Coaching: een training gericht op het het bepalen van een (nieuw) kompas voor een organisatie cq afdeling.

LogoEen traject waarbij verschillende specialismen van trainers samenkomen.

Wil je meer informatie over bovenstaande voorbeelden? Mail je vraag!

Bij onze opdrachten zijn annuleringsvoorwaarden van kracht: download.