Reacties

Als je op zoekt bent naar een training of coaching, voor je medewerkers of voor jezelf, dan wil je graag weten wat de reacties zijn van de deelnemers.
Want de deelnemers vertellen hoe het was. Terecht dat je daar waarde aan hecht.

Hieronder een greep uit reacties van deelnemers:

“Wat vond je goed aan de training:
Praktijkgericht, openheid en bewustwording, direct te gebruiken, kennis van de trainer, kort maar intensief, voldoende gelegenheid voor eigen inbreng, transactionele analyse.”

“Handig hoe je tot inzicht kunt komen over jezelf en dit kunt wijzigen d.m.v. gesprekstechniek.”

“Het is goed om me weer bewust te worden van hoe mijn manier van communiceren is.”

“Jacqueline Steketee heeft met veel enthousiasme de training ‘zakelijk en spiegelend communiceren’ verzorgd voor leidinggevenden. Dat de training zo’n succes was en als een lopend vuurtje door de organisatie ging, kwam met name door de opzet: twee keer twee uur met een groep van vijf leidinggevenden concreet aan de slag met eigen dagelijkse situaties. Natuurlijk was Jacqueline’s inzet hierbij dé randvoorwaarde: met haar enthousiaste, eerlijke en deskundige insteek bootste ze de praktijksituaties van de deelnemers fantastisch na. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord en de roep om meer! Inmiddels is er ook een medewerkersvariant.”

“Ik vond vooral de oefeningen en uitleg over de transactionele analyse een echte eyeopener.
In die week heb ik tijdens een gesprek deze informatie kunnen gebruiken.
Zo zie je maar dat je nog steeds kan leren. Bedankt voor je inspirerende lessen en je persoonlijkheid.”

“-concreet toepasbaar
-perfecte groepsomvang
-compact”

“-erg persoonlijk
-positieve sfeer”

“Hele organisatie zou deze training moeten volgen, dan zouden we dezelfde “taal’ spreken”!

“De training maakt je bewust van de keuzes en mogelijkheden die je hebt als het gaat om gesprekken die je voert. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je hebt ook de kans om dingen uit te proberen. En ik heb gemerkt dat je er echt mee aan de slag gaat, met goede resultaten. En daar ben ik blij mee!”